Welk abonnement voor automatische tolbetaling kies ik?

Useful information
29/03/2022
choisir-badge-telepeage-bipandgo-img

Wat is een abonnement voor automatische tolbetaling?

Abonnementen voor automatische tolbetaling zijn in de jaren 90 door de exploitatiemaatschappijen van snelwegen in het leven geroepen om de gebruikers in staat te stellen sneller de tolstations te passeren en het verkeer op de snelweg vloeiender te laten verlopen. Bij een abonnement voor automatische tolbetaling krijgt u een badge en veel meer voordelen. Er bestaan velerlei soorten die aansluiten bij uw behoeften.

Een abonnement voor automatische tolbetaling kiezen op basis van uw behoeften

- Abonnement voor automatische tolbetaling als u niet vaak de snelweg neemt : als u zelden de snelweg neemt, voor uw vakantie en een paar weekends in het jaar, neem dan het abonnement Bip&Go A La Carte . Uw abonnement voor automatische tolbetaling is gratis in de maanden dat u uw badge niet gebruikt!
- Abonnement voor automatische tolbetaling als u vaak de snelweg neemt : als u vaak op de snelweg rijdt (meer dan 10 maanden per jaar), neem dan het abonnement Bip&Go Onbeperkt om te besparen op uw abonnementskosten.
- Abonnement voor automatische tolbetaling voor professionals : de abonnementen voor automatische tolbetaling van Bip&Go voor zakelijk gebruik worden aan zakelijke behoeften aangepast. Bip&Go heeft een aantal opties, zoals de ter beschikking stelling van trajectoverzichten, onderscheiding tussen trajecten in het weekend en op feestdagen en personalisering van de badges.
Raadpleeg onze vergelijking van abonnementen voor automatische tolbetaling 2022 om alle abonnementen van Bip&Go te bekijken.

De voordelen van een abonnement voor automatische tolbetaling van Bip&Go

De abonnementen voor automatische tolbetaling van Bip&Go zijn ontworpen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de gebruikers , op basis van de gebruiksfrequentie.
Het abonnement voor automatische tolbetaling geeft toegang tot alle snelwegen van Frankrijk, maar ook de snelwegen in Spanje, Portugal en Italië. Bovendien zijn 800 parkeergelegenheden uitgerust met automatische betaling, daar hoeft u niet apart te betalen voordat u naar buiten rijdt.
Sinds 2020 krijgt u bij alle Bip&Go-abonnementen voor automatische tolbetaling de Bip&Go-app, de beste partner voor uw trajecten. Met de Bip&Go-app plant u uw traject om de beste kosten te berekenen en te besparen. U kunt ook een parkeerplaats reserveren voor de beste prijs, rechtstreeks vanuit uw app.

Read also
frequence-chargement-voiture.img
Useful information
07/06/2023

How often should I charge an electric car battery?

Looking for the best way to charge your electric car? Find out if you are right to use an electric charging station every day.